U bevindt zich hier: Pipercross sportluchtfilter  

PIPERCROSS SPORTLUCHTFILTER

Pipercross sportluchtfiltersWij leveren het complete assortiment van Pipercross sportluchtfilters.

Kijk hier voor een Pipercross sportluchtfilter voor uw auto.

PRIJSOPGAAF
Wilt u weten wat een sportluchtfilter voor uw auto kost vul dan ons prijsopgaaf formulier in met eventueel een onderdeelnummer. En anders aangeven bij omschrijving dat u een prijsopgaaf wilt ontvangen voor een Pipercross sportluchtfilter.


Pipercross sportluchtfilter (Paneelfilter)

Door veel testwerk te verrichten heeft Pipercross ondervonden dat aangezogen lucht, als het uit het filtermateriaal komt, erg turbulent is. Hierdoor wordt de snelheid van de luchtstroom naar de motor nadelig beïnvloed. Vooral bij het accelereren en in hogere toerengebieden kostte dit veel vermogen. Om dit probleem op te lossen, ontwierp Pipercross een compleet nieuw concept van luchtinductie. Zij maken gebruik van verschillende soorten foam met een speciale honingraat celstructuur. Daarmee wordt een maximale luchtdoorvoer bereikt, terwijl wel alle stofdeeltjes uit de lucht gefilterd worden. Deze celstructuur geeft het filter ook een uniek grote vuilopslagcapaciteit zonder nadelige gevolgen voor de luchtdoorlaat.
Het zwarte foam voor de buitenlaag wordt in Vortex uitvoering vervaardigd, waardoor de lucht verdeeld en grotendeels ook gestuurd wordt. Als de lucht dan vervolgens uit de rode binnenlaag komt, is de turbulentie ruim 70% teruggebracht, waardoor deze sneller naar de motor kan stromen.
Een Pipercross paneelfilter heeft 30% meer luchtdoorlaat voor een betere acceleratie en meer vermogen deze paneelfilters kun je gewoon monteren in je originele filterhuis.


Voordelen Pipercross sportluchtfilter:
- Past in uw standaard luchtfilter box.
- 30% meer lucht doorstroming.
- Verbeterde filtercapaciteit.
- Meer motorvermogen.
- Filter is uitwasbaar, levenslang te gebruiken.