U bevindt zich hier: EBC remblokken 10% korting  
 EBC REMBLOKKEN 10% KORTING
EBC Greenstuff remblokken
EBC Redstuff remblokken
EBC Yellowstuff remblokken

EBC REMBLOKKEN 10%KORTING
 

Wij leveren het complete EBC remblokken programma met 10% korting ten opzichte van de adviesprijs. De remblokken zijn te verdelen in 3 catogorien de Green stuff remblokken voor licht sportief weggebruik (Voor auto's tot 1050 KG) Red stuff remblokken voor sportief straatgebruik en Yellow stuff remblokken voor auto's met veel vermogen, Posrche Subrau Impreza enz.

EBC Greenstuff remblokken

Green Stuff (high performance street compound) voor auto's tot 1050 KG en 95 PK. Is uw auto zwaarder of heeft deze meer vermogen kiest dan EBC Redstuff remblokken.

EBC brengt, als Europa's grootste onafhankelijke producent van frictiemateriaal, een nieuwe range topkwaliteit remblokken voor sportief straatgebruik de high performance Greenstuff compound, die in een vernieuwde “kubus” verpakking geleverd worden.
EBC's Greenstuff roadsport remblokken zijn geschikt voor sportief weggebruik en zijn nu leverbaar in de nieuwe V4 compound. De V4 compound heeft een nog langere levensduur en zorgt door een lagere remstof afgifte voor schonere lichtmetalen velgen.

Wij adviseren de Greenstuff remblokken met Brembo (OE) of Brembo MAX remschijven.

KLIK HIER VOOR TOEPASSINGEN VOOR UW AUTO 

Green stuff remblokken

Red Stuff remblokken

Red Stuff (semi race compound)

EBC's semi metallic Red Stuff is een race compound met een gemiddelde levensduur en een wrijvingscoëfficiënt (m) van ongeveer 0.4, stabiel tot 750 graden Celsius. Redstuff is extreem vriendelijk voor de remschijven en kan tevens worden ingezet bij zeer zware gebruiks-omstandigheden op de openbare weg.

Wij adviseren de Redstuff remblokken met EBC remschijven of Brembo MAX remschijven.

KLIK HIER VOOR TOEPASSINGEN VOOR UW AUTO


 

Red stuff remblokken

Yellow stuff remblokken

Yellow stuff

EBC's zwaarste compound is de Yellow Stuff remblok, het race remblok met de langste levensduur, eveneens zonder de remschijven aan te tasten. Deze remblok heeft een wrijvingscoëfficient van 0.42 en is stabiel tot een temperatuur van 900°C. Een uitstekende asfalt race en rally remblok voor groep N auto's.


KLIK HIER VOOR TOEPASSINGEN VOOR UW AUTO


 

Yellowstuff remblokken